Op naar 2024

2023 is voorbij gevlogen, maar wat hebben wij genoten. Ook ons 2e jaar was wederom een succes. Mede dankzij jullie; onze gasten.

Wij hebben gelachen, soms ook gehuild, genoten, gezongen en zijn meer dan tevreden.

2023 bracht ons een nieuwe en extra speeltuin, 6 volledig nieuwe tenten, een nieuw zandfilter, een nieuwe indeling, een relaxt retreat op de camping, nog meer dieren, een tap met eigen bier, eigen wijn en veel nieuwe vrienden en toch ook oude bekenden.

Deze hoge bergen brachten soms ook wel eens wat dalen, maar deze zijn gelukkig snel en vakkundig opgelost; geen lekkende hoofdleidingen meer, een ontstopte drainage buis en wat reparaties. Niets te gek.

Dus op naar 2024 met op de planning wederom een nieuwe tent, een vernieuwde salle-de-jeux en nieuwe spellen en nog wat projecten waarover wij later meer zullen vertellen. Zo houden we de socials en site ook nog aantrekkelijk ;-).

Wij hopen jullie allemaal volgend seizoen weer in goede gezondheid te zien en voor de mensen die verder trekken; veel plezier op een volgend vakantieadres en denk nog eens terug aan de leuke tijd op Camping Déjà Vu!!

Site by Pharéo | Hosted on The Permanently Moving Network