Seizoen 2023 al bijna ten einde

Wat is het alweer snel gegaan en wat was het wederom een geweldig seizoen. Nog een week of 4 te gaan, het retreat nog en dan… vakantie voor ons. 21 Oktober sluiten de poorten en gaan wij even opladen voor het volgende seizoen, welke op 27 April 2024 van start zal gaan.

Na de verbeteringen van afgelopen jaar willen wij volgend jaar wederom het één en ander op het terrein gaan aanpakken. Wat dat allemaal zal worden, zal later bekend gemaakt worden. Evenals hoe het seizoen 2024 eruit zal gaan zien.

Voorreserveren is echter mogelijk en wordt al volop gedaan. De tenten in de openingsweek 2024 zijn door het succes van dit jaar gewoon al bijna allemaal vol!

Bedankt voor jullie komst, gezelligheid en vertrouwen. Vanaf half November zullen wij de site weer een up-date geven en van start gaan voor 2024!

Merci beaucoup et au revoir!!

Site by Pharéo | Hosted on The Permanently Moving Network