‘Toutes les belles choses ont une fin’ – aan alle mooie dingen komt een eind. Een cliché dan toch, maar wel hartstikke waar! Voor ons drie is het tijd om het stokje over te dragen. We hebben een prachtige tijd gehad op Valentheze en koesteren onze herinneren aan alle mooie mensen die we hier in de afgelopen 10 jaar hebben mogen ontmoeten. Ons uitganspunt was dat je op Valenthèze kon genieten van de natuur en de ongedwongen en relaxte sfeer op het terras en in het restaurant.

In 2011 zijn wij aan Valenthèze begonnen. De camping was enigszins ingedut en we hebben het roer meteen omgegooid en er een levendige familie camping van gemaakt. We zijn er met z’n vieren aan begonnen en bleven met zijn met z’n drieën over. Helaas, het liep anders dan we hadden kunnen voorzien maar met de enorme hulp en inzet van een vaste equipe van zeer gemotiveerde en fantastische lieve mensen hebben we nog een paar hele mooie seizoen kunnen hebben.

Het was goed… dus een mooi moment nu om afscheid te nemen en Valèntheze over te dragen aan Maurice, Astrid, Yasmine en Fabiënne Breet. Het doet ons sterk terug denken aan die tijd dat wij hier kwamen en we wensen de familie ontzettend veel succes en het allerbeste toe op deze mooie en bijzondere plek in Frankrijk!

Marc~Tijn~Sem Van Boeckel / Moerenhout

1 reactie

Ha Marc, Tijn en Sem, we lezen dat jullie een nieuwe weg inslaan en de camping overdragen. We hebben de afgelopen jaren meermaals met plezier bij jullie op de camping gestaan! Een hele mooie toekomst gewenst! Groeten, Pieter, Francien, Fenna en Lotte

Site by Pharéo | Hosted on The Permanently Moving Network