Na de mooie woorden van Marc, Tijn & Sem willen wij ons graag aan jullie voorstellen. Vol enthousiasme beginnen wij namelijk aan dit nieuwe avontuur en zouden jullie graag aankomend seizoen ontvangen op Valenthèze. Maar wie zijn de mensen die Valenthèze nu gaan voortzetten?

Wij zijn Maurice, Astrid, Yasmine, Fabiënne en hond Jolie, voorheen woonachtig in Swifterbant (Flevoland).

En nu Camping Valenthèze! Al vanaf de eerste stap op de camping voelen wij dat dit een geweldige plek is. Een plek die met zorg en liefde is opgebouwd en met de zelfde zorg en liefde nu aan ons wordt overgedragen. Wij willen samen met jullie deze camping voortzetten en iedereen van deze mooie, ruime plek laten meegenieten. Een plek waar oude herinneringen, aan vakanties van vroeger, worden opgehaald en nieuwe herinneringen worden gemaakt. Heerlijk ouderwets (&) gezellig!

Maurice:

Tot voor kort CNC-frezer, maar zich nu richtend op de camping. “wat zijn ogen zien, maken zijn handen”. Altijd in voor een praatje, eerlijk en levensgenieter pur sang. Houdt van klussen, tennis, motor rijden en een lekker speciaal biertje drinkend. (deze laatste 2 overigens niet tegelijk ).

Astrid:

Enthousiast, goedlachs, rasechte optimist (alles komt goed!) en de talenknobbel van de 4. Bij deze dus ook telefoniste van de camping. Praktisch aangelegd, houdt van plannen en organiseren. Slaat ook graag een balletje op de tennisbaan, maar houdt ook van de ouderwetse bordspellen (wel fanatiek en er is kans op valsspelen, alles voor de winst ).

Yasmine:

Ons intelligente buitenkind, aapje (als je haar kwijt bent altijd eerst naar boven kijken) en dierenvriend. Van groot tot klein; pissebed tot ezel. Alles komt uit haar jas- of broekzak vandaan. Houdt van survival, lezen, Minecraft, puzzelen en knutselen. Onze bio-exact. Zal je altijd helpen, al slaat de puber in haar soms toe en zal je eerst een zucht horen.

Fabiënne:   

Ons slimme showkind, dramaqueen, turnster en vlogster. Als die niet later ergens in de belangstelling eindigt, dan weten wij het niet. Gek op het maken van TikTok filmpjes, staat vaak in gekke posities en kan soms geluid maken voor 10. Deze kleine rode draak zal je in de gaten moeten houden.

Jolie:

Bijna 40 kilo trouw, enorm harig en af en toe een beetje lomp. Lijkt heel wat, maar is soms best een angsthaas. Kijkt letterlijk en figuurlijk vaak liever eerst de kat uit de boom en jaagt graag op vogeltjes. Niet dat ze er ooit 1 zal vangen, maar blijven proberen. Gek op stokken en vooral veel eten.

1 reactie

Prachtige website die jullie maakten
Wij kennen jullie ouders of..schoonouders zeer goed, laat ons zeggen dat we vrienden zijn van op het eerste zicht. Sympathieke Dini, Jan en knappe Boris. We mailen regelmatig.
Komen jullie vast nog eens bezoeken met onze caravan.
Verder zeer veel succes met de camping.
Groetjes
Annie&Paul van Brasschaat, België.

Site by Pharéo | Hosted on The Permanently Moving Network